GANGSTA TIL THE DAY I DIE! BLAM! BLAM!

Här är en tanke som ploppade upp i huvet på mig för ca 10 min sen:
Föreställ er en ung man. Det som dock skiljer denne man från resten är att han är 110% gangsta. Asså såååå jäääävla gangsta att det är omöjligt för det mänskliga intellektet att greppa hur gangsta han är.
Han tänker begå självmord. Pallar inte pressen mer.
Han tar sitt liv med en pistol. Fast han gör det gangsta-style
Peace out, bitches. //Tjuren

Utdrag ur dagbok 4/4 2010

I helgen skulle jag o mina shonos axa till stan o fixa lite Canadaguss att bazza. Stämningen var på topp och jag hade köpt lite zattla för en röding åt mig och ”Ai ai”. Det var då en jävla Mangalito gick förbi med finaste katten. Asså ni skulle sett hennes memeks, jag skojar inte brorsan det var som fucking jävla planeter.

 

Först jag tänkte, nej det är inte värt det, men sen jag tänkte fucking det är värt det. Så jag går fram till henne o frågar om det gjorde ont när hon föll ner från himlen. Problemet är att hennes fucking jävla Benke direkt avbryter mig och säger att hon är upptagen, o jag tänker shiiit vem ääää han och ger honom en fet jävla ozman över kinden. Snubben blir fucking ställd, han ser att han har en krigare framför sig o backar undan direkt, ville säkert springa hem till sin Umek och Baba. Min andra shono ”Brum brum” avvaktar medan ”Ai ai” springer fram och sänker honom med en höger vänster krok kombination, (funkar alltid bryyrshan).

 

Så nu står jag där med finase guzzen o tänker shiit eyoooo mannen du har gjort det igen. Problemet är att hon är helt fucking hysterisk jag svär asså, antagligen för att hon är chockad över att jag e så jävla Loco (du vet vad jag menar Arshan blink blink).

 

Förtsättning följer…..

 

// BOO