Är du en Mech?

En Mech är en stridsmaskin, en robot som kan ta sig över alla terräng. Det få däremot vet är att konstruktionen ursprungligen är inspirerad av människan. Människomechs är helt ofarliga men det kan finnas fördelar i att känna igen en när man ser en. Det kan rentav vara så att just du är en Mech utan att veta om det, och det vore synd. Så vilka krav måste uppfyllas för att bli en Mech?

 

1. 98% av alla Mechs är kvinnor, manliga Mechs är så sällsynta de används som ingredienser i smör och kaviar. Det finns alltså bara kvinnliga fria Mechs kvar.

 

2. Höftpartiet måste vara i proportion 1,5:1 med axlarna. Hemligheten ligger i höften. Utan en väldesignad höft blir du ALDRIG en Mech!!!

 

3. Låren måste ”dominera” överkroppen. För att tala klarspråk behöver du lår som är så stora att din överkropp blir underlägsen underkoppen. I praktiken så måste din överkropp be om nåd för benens dominans.

 

4. En Mech har alltid en imponerande  sätesmuskel. Tvärtom behöver dock inte gälla (att någon med stor röv är en Mech).

 

Uppfyller du samtliga krav är du antagligen en Mech. Det är inget man väljer att bli, MAN FÖDS TILL EN MECH. Fånga bollen mech, fånga bollen!!!

Det här är min favoritmech, vilken är din?




// BOO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback