Sugare





Har ni någon gång stött på en sugare? En sådan som inte säger "ja" utan istället suger in luft samtidigt som den putar med munnen som en äcklig smutsig fisk. Det e som om de vägrar att anstränga sig för att svara med ord utan bara orkar suga. I extrema fall blundar de också samtidigt för att förstärka innebörden av sitt sugande.

Problemet och orättvisan ligger dock i att en sugare ALLTID står över den vanliga "ja-sägaren". Varför? Jo av den simpla anledningen att den inte behöver säga ja( detta maktspel är de väl medvetna om) . Så nu kanske man tycker att det blir ett dött lopp eftersom det inte går att slå en sugare utan att själv börja suga (och det vill man inte för då blir man ju en av dem). Som tur är, finns det en utväg.

Lösningen ligger i att bli ännu mer avslappnad än fiskfejan ifråga och göra något så överlägset att man tvingar fram sugaren till underläge. Hur? Ja, när någon ställer en fråga, kan vara vad som helst som kräver ett ja- eller nej-svar,
så kissar man på sig. Varken nickar,blundar skakar eller suger. Nej man kissar på sig ljudlöst som om det inte fanns någon morgondag. På så sätt får man genast övertaget i situationen eftersom man inte gör någon som helst ansträngning, utan tvärtom bara slappnar av. Att skrika" VAD NU??" kan vara lockande efter en sådan insats, men behärska dig. För då är du återigen i underläge.



//BOO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback